- Autor: Gabcaska
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Droždí | 10 |
Cukr průměr | 25 |
Mléko odtstředěné - Pragolactos | 500 |
Mouka pšeničná hrubá | 100 |
Máslo | 25 |
Oleje (všechny druhy) | 25 |
Mouka pšeničná hladká | 200 |
Vejce celá průměr | 55 |
Energetická hodnota celkem: 7685 kJ
Bílkoviny (g): 58,
Tuky (g): 56,
Sacharidy (g): 269,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 54,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1921 kJ
Bílkoviny (g): 14.5, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 67.3, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 13.5, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.