- Autor: Koboja
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pudink vanilkový - prášek | 40 |
Mléko odstředěné průměr | 500 |
Cukr průměr | 35 |
Tvaroh bez tuku (odtučněný) průměr | 250 |
Dochucovadla:
Asi dvě lžíce cukru.
Energetická hodnota celkem: 2587 kJ
Bílkoviny (g): 50,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 100,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 84,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 647 kJ
Bílkoviny (g): 12.5, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 25, SAFA (g): 0, Cukry (g): 21, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Uvaříme pudink běžným způsobem a dáme vychladnout. Potom vmícháme vaničku odtučněného tvarohu. Uložíme do lednice. Podáváme s různými druhy ovoce, které si do jídelníčku připisujeme zvlášť. Přidáme-li ještě ovesné vločky, máme kvalitní snídani.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.