- Autor: rafty
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer - bulva | 150 |
Cibule | 120 |
Mrkev | 300 |
Zelí bílé hlávkové | 800 |
Majonéza Boneco | 90 |
Cukr průměr | 30 |
Dochucovadla:
sůl,pepř
Energetická hodnota celkem: 5069 kJ
Bílkoviny (g): 17,
Tuky (g): 72,
Sacharidy (g): 118,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 83,
Vláknina (g): 38,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1267 kJ
Bílkoviny (g): 4.3, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 29.5, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 20.8, Vláknina (g): 9.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.