- Autor: divjak
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Žampiony | 150 |
Smetana na vaření 10 % tuku průměr | 250 |
Špagety z tvrdozrnné pšenice vařené | 200 |
Bujón suchý stav | 10 |
Mouka pšeničná hrubá | 10 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Energetická hodnota celkem: 3086 kJ
Bílkoviny (g): 21,
Tuky (g): 39,
Sacharidy (g): 77,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1543 kJ
Bílkoviny (g): 10.5, Tuky (g): 19.5, Sacharidy (g): 38.5, SAFA (g): 9.5, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.