- Autor: vlastovka
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso přední průměr | 500 |
Vepřové libové průměr | 500 |
Cibule | 500 |
Sádlo vepřové škvařené | 20 |
Dochucovadla:
pepř
Energetická hodnota celkem: 11550 kJ
Bílkoviny (g): 185,
Tuky (g): 200,
Sacharidy (g): 50,
SAFA (g): 91,
Cukry (g): 30,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 2310 kJ
Bílkoviny (g): 37, Tuky (g): 40, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 18.2, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Pokrájenou cibuli orestujeme na lžíci sádla, přidáme na kostky pokrájené maso, sůl a podlijeme vodou. Dusíme do měkka.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.