TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

hovězí jazyk v omáčce

Zpět
  • Autor: vlastovka
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 14695 kJ

Bílkoviny (g): 260, Tuky (g): 236, Sacharidy (g): 90, SAFA (g): 112, Cukry (g): 16, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1470 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 23.6, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 11.2, Cukry (g): 1.6, Vláknina (g): 1.1, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Jazyk vaříme v tlak hrnci s divokým kořením min 2,5 hodiny, potom ochladíme a oloupeme, pokrájíme na plátky, které vložíme do omáčky.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři