- Autor: Petrajda
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Krůta průměr | 250 |
Vejce celá průměr | 100 |
Cibule šalotka | 50 |
Jogurt bílý selský (Hollandia) | 100 |
Majonéza Boneco | 20 |
Energetická hodnota celkem: 2961 kJ
Bílkoviny (g): 72,
Tuky (g): 43,
Sacharidy (g): 10,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 296 kJ
Bílkoviny (g): 7.2, Tuky (g): 4.3, Sacharidy (g): 1, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
2 vejce uvaříme na tvrdo, krůtí maso z krku (z polévky) drobně posekáme nebo umeleme. Malou cibulku jemně nakrájíme, přidáme ke směsi masa a vajec, přidáme jogurt a lžíci majonézy. Zamícháme, dochutíme třeba hořčicí, dosolíme a necháme rozležet.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.