- Autor: dareba
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Oleje (všechny druhy) | 8 |
Krůtí prsa průměr | 150 |
Lilek | 120 |
Pór | 50 |
Žampiony | 50 |
Cibule | 15 |
Brambory zimní | 120 |
Dochucovadla:
česnek (1 stroužek), sůl, orientální koření
Energetická hodnota celkem: 1652 kJ
Bílkoviny (g): 41,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 35,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Maso omyjeme, naklepme, osolíme, opepříme. Upečeme na steakové pánvi bez tuku. Zeleninu a žampióny nakrájíme na drobné kousky, pórek na kolečka. Na pánvi rozehřejme olej, osmahneme na drobno nakrájenou cibuli a česnek, přidáme ostatní zelneni, dochutíme orientálním kořením a podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Podáváme s vařenými brambory.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.