- Autor: HelMad
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 106 |
Bujón suchý stav | 6 |
Oleje (všechny druhy) | 40 |
Citrony | 26 |
Cukr průměr | 40 |
Mouka pšeničná hladká | 60 |
Rajčatová štáva | 500 |
Hovězí maso přední průměr | 150 |
Vepřové libové průměr | 350 |
Vejce celá průměr | 20 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 8847 kJ
Bílkoviny (g): 105,
Tuky (g): 134,
Sacharidy (g): 117,
SAFA (g): 46,
Cukry (g): 61,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1769 kJ
Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 26.8, Sacharidy (g): 23.4, SAFA (g): 9.2, Cukry (g): 12.2, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.