- Autor: STOB
- STOB recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 90 |
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Cibule | 10 |
Mouka pšeničná hladká | 7 |
Rajský protlak | 20 |
Knedlíky houskové | 60 |
Energetická hodnota celkem: 1697 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 17,
Sacharidy (g): 41,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Hovězí maso uvaříme doměkka. Na rozehřátém oleji zpěníme nakrájenou cibulku, zaprášíme moukou, za stálého míchání zalijeme hovězím vývarem, přidáme protlak, bobkový list, nové koření, mírně osolíme a necháme důkladně provařit. Provařenou omáčku dochutíme, kdo má rád, můžeme přidat špetku skořice, případně sladidlo. Vařené hovězí maso dáme do omáčky, necháme prohřát. Podáváme s
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.