- Autor: verkag
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory zimní | 600 |
Hera | 50 |
Cibule | 300 |
Salám gothajský | 400 |
Voda | 750 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, červená paprika
Energetická hodnota celkem: 11250 kJ
Bílkoviny (g): 66,
Tuky (g): 209,
Sacharidy (g): 138,
SAFA (g): 95,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 10
Energetická hodnota na 1 porci: 2250 kJ
Bílkoviny (g): 13.2, Tuky (g): 41.8, Sacharidy (g): 27.6, SAFA (g): 19, Cukry (g): 5.8, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Na omastku osmahneme do růžova cibulku, přidáme salám buď Gothaj nebo točený salám zasmahneme, přidáme červenou papriku a zalijeme vodou. Přidáme brambory, osolíme, přidáme pepř a vaříme. Ke konci se zahustí vodou s moukou a nechá 20 minut povařit a je hotovo.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.