- Autor: HelMad
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 146 |
Hovězí maso přední průměr | 430 |
Rajčata | 338 |
Paprika bílá | 228 |
Oleje (všechny druhy) | 42 |
Mouka pšeničná hladká | 46 |
Sůl | 4 |
Voda | 1500 |
Koření průměr | 1 |
Energetická hodnota celkem: 7106 kJ
Bílkoviny (g): 87,
Tuky (g): 120,
Sacharidy (g): 68,
SAFA (g): 40,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1777 kJ
Bílkoviny (g): 21.8, Tuky (g): 30, Sacharidy (g): 17, SAFA (g): 10, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Cibuli osmažíme, nakrájíme maso, papriku a rajčata a osolené orestujeme. Přidáme papriku červenou mletou a zalijeme vše 1,5L vody. Vaříme do změknutí masa. Zahustíme dvěma lžicemi hl.mouky.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.