- Autor: HelMad
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jelení | 330 |
Oleje (všechny druhy) | 4 |
Houby čerstvé průměr | 344 |
Sůl | 4 |
Dochucovadla:
Podravka bez glutamanu, sůl, pepř, soja
Energetická hodnota celkem: 2112 kJ
Bílkoviny (g): 83,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 14,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 528 kJ
Bílkoviny (g): 20.8, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 3.5, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 5.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Cibuli orestujeme, přidáme maso, houby a koření a dusíme do měka.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.