- Autor: Elulenka
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Špek | 30 |
Smetana zakysaná light průměr | 180 |
Brynza 50 % průměr | 150 |
Halušky bramborové v prášku | 460 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 8841 kJ
Bílkoviny (g): 71,
Tuky (g): 119,
Sacharidy (g): 322,
SAFA (g): 70,
Cukry (g): 40,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 2210 kJ
Bílkoviny (g): 17.8, Tuky (g): 29.8, Sacharidy (g): 80.5, SAFA (g): 17.5, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Halušky si s vodou připravíme podle návodu na krabičce a uvaříme. Špek nebo slaninu nakrájíme na kostičky a vyškvaříme tuk. Smícháme s uvařenými haluškami. Bryndzu a smetanu smícháme a přimícháme do halušek. pokrm je hotový. :) Výborně chutnají s kyselým mlékem a zeleninovým salátem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.