- Autor: Baborka
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Králičí průměr | 120 |
Cibule | 100 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Hořčice plnotučná (Hellmann´s) | 10 |
Vejce celá průměr | 55 |
Petržel - nať | 30 |
Dochucovadla:
pepř
Energetická hodnota celkem: 1810 kJ
Bílkoviny (g): 35,
Tuky (g): 27,
Sacharidy (g): 13,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 905 kJ
Bílkoviny (g): 17.5, Tuky (g): 13.5, Sacharidy (g): 6.5, SAFA (g): 4, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Na oleji necháme zesklovatět najemno nakrájenou cibuli, na ní osmahneme pokrájené králičí maso osolíme, opepříme. Po vychladnutí maso rozmixujeme, ochutíme hořčicí, dle potřeby dosolíme a promícháme s nasekaným vejcem a zelenou petrželkou
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.