- Autor: Daranea
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 24.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pudink vanilkový - prášek | 74 |
Kompot průměr | 400 |
Tvaroh polotučný průměr | 500 |
Voda | 100 |
Mouka pšeničná polohrubá | 200 |
Oleje (všechny druhy) | 30 |
Cukr průměr | 50 |
Vejce celá průměr | 200 |
Dochucovadla:
kypřící prášek do pečiva kompot i se šťávou
Energetická hodnota celkem: 10641 kJ
Bílkoviny (g): 134,
Tuky (g): 62,
Sacharidy (g): 355,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 169,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 443 kJ
Bílkoviny (g): 5.6, Tuky (g): 2.6, Sacharidy (g): 14.8, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0
Postup přípravy
vejce s cukrem šlehat do pěny, přidat olej, mouku, kypřící prášek, vodu a smíchat, upéct na plechu tvaroh smíchat s cukrem, navrstvit na korpus ovoce naskládat na tvaroh, fantazii se meze nekladou pudink rozmíchat ve šťávě, uvařit hustý a nalít na ovoce nechat ztuhnout dobrou chuť
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.
Nevím, jak zůstat u jednoho kousku, já si dám z plechu jeden na talířek, sním ho k snídani a prostě si další nevezmu.
Každopádně přidáním další vaničky tvarohu nic nezkazíš a získáš víc bílkovin.
Myslím, že tahle buchta žádné linii neublíží :) Ale jenom jeden kousek!!!