- Autor: verkag
- Doba přípravy (min.): 180
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 200 |
Cukr průměr | 340 |
Hera | 100 |
Destiláty (40 % alkoholu) průměr (Whisky, koňak, vodka, rum, gin, fernet) | 20 |
Med | 200 |
Mouka pšeničná hladká | 800 |
Holandské kakao | 20 |
Dochucovadla:
Perníkové koření, jedlá soda
Energetická hodnota celkem: 24633 kJ
Bílkoviny (g): 119,
Tuky (g): 104,
Sacharidy (g): 1092,
SAFA (g): 47,
Cukry (g): 501,
Vláknina (g): 64,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 194 kJ
Bílkoviny (g): 0.9, Tuky (g): 0.8, Sacharidy (g): 8.6, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 3.9, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
4 vejce, 340g moučkového cukru, 100g Hery, 20g Holandského kakaa, 20g Rumu, 200g medu tekutého, 800g mouky hladké
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.