- Autor: dinole
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pudink vanilkový - prášek | 20 |
Mléko polotučné průměr | 50 |
Voda | 100 |
Vločky ovesné průměr | 30 |
Cukr průměr | 6 |
Hrozinky | 10 |
Energetická hodnota celkem: 1006 kJ
Bílkoviny (g): 5,
Tuky (g): 3,
Sacharidy (g): 47,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Vločky namočíme do 100ml horké vody a necháme napučať. Do zvyšných 50 ml mléka vsypeme puding a vyšľaháme(stačí metličkou) puding, pudinkg dáme vařit a pridáme napučané vločky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.