- Autor: Elulenka
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Ananas | 200 |
Celer na nudličky | 200 |
Mrkev | 300 |
Jablka | 300 |
Kukuřice (Bonduelle) | 150 |
Pór | 100 |
Vejce celá průměr | 200 |
Eidam 30 % průměr | 200 |
Selský jogurt bílý (Hollandia) | 300 |
Energetická hodnota celkem: 7023 kJ
Bílkoviny (g): 99,
Tuky (g): 66,
Sacharidy (g): 160,
SAFA (g): 36,
Cukry (g): 111,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 702 kJ
Bílkoviny (g): 9.9, Tuky (g): 6.6, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 3.6, Cukry (g): 11.1, Vláknina (g): 1.9, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Do velké skleněné mísy na sebe vrstvíme: ananas z plechovky nakrájený na kousky, sterilizovaný celer, najemno nastrouhanou mrkev, nahrubo strouhaná jablka, kukuřici z plechovky, jemně krájený pórek (1/2), 4 vejce natvrdo uvařená nakrájená, nahrubo nastrouhaný eidam. Vrch salátu potřeme jogurtem. Salát skladujeme v lednici, podávámevždy celou vrstvu. Vhodné s pečivem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.