- Autor: mishaaa7
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hořčice plnotučná | 10 |
Vejce celá průměr | 55 |
Brambory vařené | 100 |
Tuňák ve vlastní šťávě | 125 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 1256 kJ
Bílkoviny (g): 40,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 17,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 314 kJ
Bílkoviny (g): 10, Tuky (g): 1.8, Sacharidy (g): 4.3, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Uvaříme jednu bramboru a jedno vejce, oboje nastrouháme na jemno. Přidáme tuňáka, lžíci hořčice, promícháme a osolíme dle chuti.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.