- Autor: HelMad
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Srnčí kýta | 600 |
Cibule | 40 |
Oleje (všechny druhy) | 4 |
Zeleninová směs na svíčkovou | 350 |
Smetana ke šlehání 33 % tuku průměr | 150 |
Mouka pšeničná hladká | 40 |
Smetana ke šlehání 33 % tuku průměr | 10 |
Voda | 500 |
Dochucovadla:
sůl, masox(1/2), pepř, cukr, citron
Energetická hodnota celkem: 6236 kJ
Bílkoviny (g): 151,
Tuky (g): 64,
Sacharidy (g): 75,
SAFA (g): 38,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1559 kJ
Bílkoviny (g): 37.8, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 18.8, SAFA (g): 9.5, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Cibuli osmažíme, maso orestujeme, přidáme zeleninu pod svíčkovou a osolené podlejeme vodou a dusíme. Když je maso měkké zahustíme lžicí mouky ve smetaně.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.