- Autor: svataj
- Uživatelský recept
- Porce: 15.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Máslo | 200 |
Žloutek | 40 |
Cukr průměr | 10 |
Tvaroh polotučný průměr | 500 |
Želatina suchý stav | 20 |
Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr | 200 |
Energetická hodnota celkem: 9709 kJ
Bílkoviny (g): 122,
Tuky (g): 181,
Sacharidy (g): 40,
SAFA (g): 92,
Cukry (g): 39,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 647 kJ
Bílkoviny (g): 8.1, Tuky (g): 12.1, Sacharidy (g): 2.7, SAFA (g): 6.1, Cukry (g): 2.6, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.