- Autor: Gizelaa
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 14.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rohlík tukový průměr | 120 |
Mouka pšeničná hrubá | 200 |
Mouka pšeničná polohrubá | 160 |
Mléko polotučné průměr | 500 |
Vejce celá průměr | 165 |
Dochucovadla:
3 vejce a 2 rohlíky
Energetická hodnota celkem: 8506 kJ
Bílkoviny (g): 82,
Tuky (g): 31,
Sacharidy (g): 349,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 30,
Vláknina (g): 32,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 608 kJ
Bílkoviny (g): 5.9, Tuky (g): 2.2, Sacharidy (g): 24.9, SAFA (g): 1, Cukry (g): 2.1, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Nakrájíme rohlíky, smícháme s moukou, mlékem a žloutky, osolíme. Z bílků ušleháme tuhý sníh a vmícháme do těsta. Nalijeme to vymazané a vysypané bábovkové formy (vhodné do mikrovlnky) a dáme do mikrovlnky na 10 minut na nejvyšší stupeň.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.