- Autor: aktakv
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřové libové průměr | 1066 |
Cibule | 196 |
Oleje (všechny druhy) | 15 |
Voda | 1500 |
Hraška | 50 |
Dochucovadla:
sůl, kmín, sušený česnek, mletá červená paprika
Energetická hodnota celkem: 11767 kJ
Bílkoviny (g): 204,
Tuky (g): 209,
Sacharidy (g): 47,
SAFA (g): 89,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1471 kJ
Bílkoviny (g): 25.5, Tuky (g): 26.1, Sacharidy (g): 5.9, SAFA (g): 11.1, Cukry (g): 3.1, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Cibuli orsetuju na oliv. oleji, přidám nakrájené maso, orestuju. Nasypu červenou papriku, párkrát prohodím a podliju teplou vodou. Osolím, okmínuju, přidám sušený česnek a dusím v papiňáku cca 25 minut. Rozmíchám si hrašku ve studené vodě, a přidám do guláše, provařím ještě cca 15 minut.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.