- Autor: berta123
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuře průměr | 887 |
Cibule | 100 |
Vločky ovesné průměr | 70 |
Oleje (všechny druhy) | 30 |
Smetana na vaření 10 % tuku průměr | 264 |
Voda | 1500 |
Bohatý bujón zeleninový (Knorr) | 20 |
Energetická hodnota celkem: 8261 kJ
Bílkoviny (g): 205,
Tuky (g): 98,
Sacharidy (g): 64,
SAFA (g): 39,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1377 kJ
Bílkoviny (g): 34.2, Tuky (g): 16.3, Sacharidy (g): 10.7, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 3.2, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.