- Autor: Baborka
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kapr | 800 |
Mrkev | 100 |
Celer - bulva | 60 |
Petržel - kořen | 60 |
Hrášek zelený sterilovaný | 130 |
Vejce celá průměr | 100 |
Okurka nakládačka | 50 |
Paprika červená | 50 |
Citrony | 50 |
Želatina suchý stav | 50 |
Máslo | 10 |
Energetická hodnota celkem: 6883 kJ
Bílkoviny (g): 212,
Tuky (g): 67,
Sacharidy (g): 45,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 688 kJ
Bílkoviny (g): 21.2, Tuky (g): 6.7, Sacharidy (g): 4.5, SAFA (g): 2.1, Cukry (g): 2.7, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Kořenovou zeleninu nastrouháme na hrubo a lehce na másle orestujeme. V osolené vodě s octem uvaříme kapra, cca.10 min,. dáme vařit vejce natvrdo. Vše pak vrstvíme do formy a postupně zalíváme želatinou
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.