- Autor: norek
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso přední průměr | 1000 |
Cibule | 700 |
Voda | 1500 |
Sádlo vepřové škvařené | 150 |
Bujón suchý stav | 10 |
Energetická hodnota celkem: 16763 kJ
Bílkoviny (g): 184,
Tuky (g): 332,
Sacharidy (g): 74,
SAFA (g): 156,
Cukry (g): 45,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 2794 kJ
Bílkoviny (g): 30.7, Tuky (g): 55.3, Sacharidy (g): 12.3, SAFA (g): 26, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.