- Autor: lukylucka2
- Doba přípravy (min.): 80
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Eidam 30 % průměr | 60 |
Šunka kuřecí prsní | 25 |
Máslo | 20 |
Cibule | 70 |
Paprika zelená | 70 |
Rajčata | 140 |
Vepřová kotleta libová | 520 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, grilovací koření
Energetická hodnota celkem: 6894 kJ
Bílkoviny (g): 116,
Tuky (g): 120,
Sacharidy (g): 16,
SAFA (g): 57,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1724 kJ
Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 30, Sacharidy (g): 4, SAFA (g): 14.3, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Misku vyložíme alobalem. Na něj dáme trochu másla. Namáslo položíme naklepané a okořeněné máso. Na každý plátek masa dáme trochu cibule, trochu rajčat (bez šlupky - docílíme spařením) a papriky - vše zakryjeme plátkem šunky a eidamu. Přikryjeme zase alobalem a dáme péct do trouby na 200 stupňů cca 45-50 minut.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.