- Autor: brabja
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 50 |
Pór | 100 |
Tvaroh tučný průměr | 100 |
Olomoucké tvarůžky 1 % průměr | 100 |
Dochucovadla:
kmín, cibule, paprika, sůl, pažitka
Energetická hodnota celkem: 1580 kJ
Bílkoviny (g): 45,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 16,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 263 kJ
Bílkoviny (g): 7.5, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 2.7, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Syrečky utřeme s tvarohem, přidáme nasekanou cibuli a ostatní ingredience podle zvyklostí. Nakonec vmícháme nastrouhaný pórek. Je-li směs moc hustá, rozředéíme ji 1-3 lžícemi piva. Mažeme na osmahlou veku i na tvrdý chléb. Zdobíme pažitkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.