- Autor: lukylucka2
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 220 |
Rohlík tukový průměr | 160 |
Uzený bok | 200 |
Petržel - nať | 20 |
Dochucovadla:
sůl,pepř
Energetická hodnota celkem: 8013 kJ
Bílkoviny (g): 62,
Tuky (g): 146,
Sacharidy (g): 85,
SAFA (g): 63,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 801 kJ
Bílkoviny (g): 6.2, Tuky (g): 14.6, Sacharidy (g): 8.5, SAFA (g): 6.3, Cukry (g): 0.6, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.