- Autor: Hanka.Hrudka
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Oleje (všechny druhy) | 18 |
Hovězí maso zadní průměr | 700 |
Cibule | 73 |
Mrkev | 700 |
Mouka pšeničná hladká | 35 |
Pivo světlé 10 | 500 |
Bujón suchý stav | 10 |
Energetická hodnota celkem: 8868 kJ
Bílkoviny (g): 151,
Tuky (g): 104,
Sacharidy (g): 146,
SAFA (g): 40,
Cukry (g): 51,
Vláknina (g): 25,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2217 kJ
Bílkoviny (g): 37.8, Tuky (g): 26, Sacharidy (g): 36.5, SAFA (g): 10, Cukry (g): 12.8, Vláknina (g): 6.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.