- Autor: veronickaaa
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 50 |
Mouka pšeničná bílá průměr | 100 |
Hovězí maso přední průměr | 1000 |
Rajský protlak | 300 |
Cukr průměr | 10 |
Voda | 1500 |
Dochucovadla:
bobkový list, tymián, nové koření, pepř celý
Energetická hodnota celkem: 12561 kJ
Bílkoviny (g): 187,
Tuky (g): 184,
Sacharidy (g): 152,
SAFA (g): 82,
Cukry (g): 54,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1794 kJ
Bílkoviny (g): 26.7, Tuky (g): 26.3, Sacharidy (g): 21.7, SAFA (g): 11.7, Cukry (g): 7.7, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
udělá se zásmažka, hovězí vývar, vše se smíchá, plus protlak, povaří, zahustí dochutí
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.