- Autor: marencinovam
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vločky pšeničné | 25 |
Vločky špaldové | 25 |
Tvaroh bez tuku (odtučněný) průměr | 125 |
Kokos strouhaný | 20 |
Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr | 75 |
datlový sirup | 15 |
karobový prášek | 8 |
Vlašské ořechy | 10 |
Energetická hodnota celkem: 2247 kJ
Bílkoviny (g): 30,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 61,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1124 kJ
Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 30.5, SAFA (g): 2, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Všechny suroviny smícháme dohromady a důkladně propracujeme. Mléko přidávejte opatrně, podle potřeby. Těsto by mělo být velmi hutné. Ručně z něj vyválíme kuličky, které na plechu lehce rozplácneme. pečeme v předehřáté troubě na 180° dokud nám nezezlátnou mandle (asi 13-15 minut).
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.