- Autor: cukerlinka
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Smetana zakysaná 15 % tuku průměr | 160 |
Mrkev | 817 |
Máslo | 10 |
Vepřové libové průměr | 455 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 7507 kJ
Bílkoviny (g): 95,
Tuky (g): 114,
Sacharidy (g): 90,
SAFA (g): 57,
Cukry (g): 57,
Vláknina (g): 25,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1877 kJ
Bílkoviny (g): 23.8, Tuky (g): 28.5, Sacharidy (g): 22.5, SAFA (g): 14.3, Cukry (g): 14.3, Vláknina (g): 6.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Maso nakrájíme na nudličky a dáme dusit na nepřilnavou pánev. Až bude maso měkčí tak přidáme mrkev, podlijeme vodou a dusíme do změknutí. Osolíme, opepříme a přidáme zakysanou smetanu a máslo. Jako příloha brambory nebo bramborové knedlíky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.