- Autor: kenousek
- Doba přípravy (min.): 200
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jelení | 500 |
Sůl | 6 |
MASOX - GULÁŠ | 11 |
Voda | 1500 |
Mrkev | 43 |
Petržel - kořen | 26 |
Celer - bulva | 30 |
Cibule | 70 |
Hera | 25 |
Mouka pšeničná hladká | 50 |
Dochucovadla:
pepř, kmín
Energetická hodnota celkem: 4135 kJ
Bílkoviny (g): 118,
Tuky (g): 29,
Sacharidy (g): 53,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 689 kJ
Bílkoviny (g): 19.7, Tuky (g): 4.8, Sacharidy (g): 8.8, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.