- Autor: ivuska1
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer - bulva | 100 |
Mrkev | 100 |
Pór | 100 |
Játra kuřecí | 100 |
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Energetická hodnota celkem: 1295 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 27,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 648 kJ
Bílkoviny (g): 13.5, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 13.5, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.