TOPlist
Sledujte nás:

Hovězí s rýží na pórku

Zpět
  • Autor: vevik
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Porce: 4.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 9628 kJ

Bílkoviny (g): 111, Tuky (g): 128, Sacharidy (g): 173, SAFA (g): 61, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 2407 kJ

Bílkoviny (g): 27.8, Tuky (g): 32, Sacharidy (g): 43.3, SAFA (g): 15.3, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Na sádle a špeku osmahnneme maso obalené v hl. mouce, přidáme nakrájený pórek, chvíli opečeme, podlijeme vodou a dusíme 45min. Podáváme s rýží posypanou naťovou cibulkou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

19. 03. 2011 10:50
Nenašla jsem špek - samozřejmě by se neměl používat, tak je zadáno více sádla - také by asi nemělo být.

Naši partneři