- Autor: vevik
- Doba přípravy (min.): 20
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rýže vařená bílá průměr | 617 |
Hovězí maso zadní průměr | 519 |
Sádlo vepřové škvařené | 66 |
Energetická hodnota celkem: 9628 kJ
Bílkoviny (g): 111,
Tuky (g): 128,
Sacharidy (g): 173,
SAFA (g): 61,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 2407 kJ
Bílkoviny (g): 27.8, Tuky (g): 32, Sacharidy (g): 43.3, SAFA (g): 15.3, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Na sádle a špeku osmahnneme maso obalené v hl. mouce, přidáme nakrájený pórek, chvíli opečeme, podlijeme vodou a dusíme 45min. Podáváme s rýží posypanou naťovou cibulkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.