- Autor: brabja
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Oleje (všechny druhy) | 5 |
rajčata konzerva | 240 |
kukuřice konzerva | 285 |
fazole v rajské omáčce ARO | 425 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, petrželka
Energetická hodnota celkem: 2715 kJ
Bílkoviny (g): 24,
Tuky (g): 17,
Sacharidy (g): 101,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 43,
Vláknina (g): 41,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 905 kJ
Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 5.7, Sacharidy (g): 33.7, SAFA (g): 1, Cukry (g): 14.3, Vláknina (g): 13.7, Sůl (g): 2
Postup přípravy
V hrnci rozehřej zeleninový vývar, přidej červené fazole v tomatové omáčce a kukuřicí. Vař asi 7 minut. Poté dej loupaná rajčata. Dochuť bylinkovou solí, pepřem, petrželkou.Nakonec přidej lžičku řepkového oleje.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.