- Autor: Briliantacek
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rýže vařená bílá průměr | 400 |
Cibule | 50 |
Kuřecí prsa | 80 |
Paprika červená | 30 |
Kukuřice mražená | 30 |
Hrášek | 30 |
Hotová jíška (Knorr) | 4 |
olej olivový extra panenský | 3 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř.
Energetická hodnota celkem: 2881 kJ
Bílkoviny (g): 31,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 128,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1441 kJ
Bílkoviny (g): 15.5, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 64, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Dáme vařit rýži. V osolené vodě uvaříme kuřecí maso a zeleninu. Maso vyjmeme a nakrájíme na kostičky. Zeleninu zcedíme a vývar zachováme. Cibuli nakrájíme na kostičky a osmahneme na kávové lžičce olivového oleje. Přidáme maso a zeleninu a zalijeme trochou vývaru. Zahustíme lehce jíškou a přidáme rýži. Promícháme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.