- Autor: vandamu
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rohlík celozrnný | 264 |
Jablka | 250 |
Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr | 400 |
Tvaroh bez tuku (odtučněný) průměr | 100 |
Hrozinky | 35 |
Mandle | 15 |
Dochucovadla:
skořice, stevia
Energetická hodnota celkem: 5521 kJ
Bílkoviny (g): 51,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 224,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 82,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 920 kJ
Bílkoviny (g): 8.5, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 37.3, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 13.7, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.