- Autor: Handula
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 70 |
Kapusta hlávková | 760 |
Sádlo vepřové škvařené | 60 |
Mouka pšeničná hladká | 25 |
Dochucovadla:
pepř, sůl, kmín
Energetická hodnota celkem: 3672 kJ
Bílkoviny (g): 19,
Tuky (g): 60,
Sacharidy (g): 63,
SAFA (g): 30,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 918 kJ
Bílkoviny (g): 4.8, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 15.8, SAFA (g): 7.5, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Zpěníme cibulku na sádle a přidáme nakrouhanou kapustu. Osolíme, opepříme, přidáme kmín a dusíme doměkka. Zahustíme moukou s vodou a ještě chvíli povaříme. Pro chuť můžeme přidat uzeninu. Podáváme s vařeným bramborem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.