- Autor: Handula
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra vepřová | 300 |
Mouka pšeničná bílá průměr | 20 |
Sádlo vepřové škvařené | 20 |
Cibule | 100 |
Dochucovadla:
pepř, sůl
Energetická hodnota celkem: 2882 kJ
Bílkoviny (g): 67,
Tuky (g): 32,
Sacharidy (g): 30,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1441 kJ
Bílkoviny (g): 33.5, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 15, SAFA (g): 7.5, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Cibuli zpěníme na sádle, přidáme játra a restujeme. Opepříme, podlejeme vodou a dusíme doměkka. zahustíme vodou s moukou a ještě chvíli povaříme. Nakonec osolíme. Podáváme s rýží.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.