- Autor: adamlu
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 120 |
Petržel - kořen | 80 |
Celer - bulva | 40 |
Mouka pšeničná hladká | 20 |
Smetana ke šlehání 33 % tuku průměr | 20 |
Ocet | 6 |
Cukr průměr | 6 |
Energetická hodnota celkem: 1159 kJ
Bílkoviny (g): 7,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 46,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 290 kJ
Bílkoviny (g): 1.8, Tuky (g): 1.8, Sacharidy (g): 11.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.