- Autor: Tereza.Cisarova
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 80 |
Eidam 30 % průměr | 100 |
Zelí bílé kysané | 400 |
Hovězí roštěná průměr | 450 |
Oleje (všechny druhy) | 15 |
Vejce celá průměr | 55 |
Mouka pšeničná polohrubá | 80 |
Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr | 400 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, kmín
Energetická hodnota celkem: 6794 kJ
Bílkoviny (g): 116,
Tuky (g): 82,
Sacharidy (g): 102,
SAFA (g): 37,
Cukry (g): 33,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1699 kJ
Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 20.5, Sacharidy (g): 25.5, SAFA (g): 9.3, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Mouka, vejce, mléko spojíme do těstíčka, na trošce oleje upečeme tenké palačinky. Na stejné pánvi na troše oleje usmažíme cibulku, na velmi malé kousky nakrájené maso,které osolíme a opepříme když je maso poloměkké přidáme nakrájené zelí bez nálevu a kmín. Palačiny vrstvíme do dortové formy vyplněné pečícím papírem. a prokládáme smění masa a zelí. navrh dáme sýr a necháme zapéct, podlévám tak dvěmi lžícemi vody.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.