- Autor: vandamu
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 258 |
Vločky ovesné průměr | 80 |
Mléko polotučné průměr | 100 |
Tvaroh bez tuku (odtučněný) průměr | 200 |
Energetická hodnota celkem: 3583 kJ
Bílkoviny (g): 74,
Tuky (g): 33,
Sacharidy (g): 63,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1194 kJ
Bílkoviny (g): 24.7, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 21, SAFA (g): 3.7, Cukry (g): 4.7, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.