- Autor: lenin79
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 55 |
Rohlík tukový průměr | 50 |
Česnek | 20 |
Cibule | 50 |
Mleté maso na sekanou | 90 |
FIX für Hackbraten | 78 |
Vejce celá průměr | 270 |
Šunka dušená strojová | 150 |
Salám gothajský | 100 |
Sýr nízkotučný tvrdý 30 % - průměr | 150 |
Energetická hodnota celkem: 9511 kJ
Bílkoviny (g): 146,
Tuky (g): 147,
Sacharidy (g): 84,
SAFA (g): 67,
Cukry (g): 41,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 12
Energetická hodnota na 1 porci: 951 kJ
Bílkoviny (g): 14.6, Tuky (g): 14.7, Sacharidy (g): 8.4, SAFA (g): 6.7, Cukry (g): 4.1, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 1.2
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.