- Autor: vachom
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hořčice plnotučná | 5 |
Cibule | 10 |
Tvaroh polotučný průměr | 60 |
Lučina 70 % | 100 |
Sedlčanský hermelín Figura 20 % | 100 |
Energetická hodnota celkem: 2632 kJ
Bílkoviny (g): 42,
Tuky (g): 49,
Sacharidy (g): 5,
SAFA (g): 33,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 877 kJ
Bílkoviny (g): 14, Tuky (g): 16.3, Sacharidy (g): 1.7, SAFA (g): 11, Cukry (g): 1.3, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
celkem 275 g
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.