- Autor: Dobroslava
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|
Dochucovadla:
sůl ( na toto množství asi 2 káv.lž.),tymián ( špetka),bobkový list (2), máme-li sušené houby
Energetická hodnota celkem: 0 kJ
Bílkoviny (g): 0,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 0,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 0,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ
Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
500g drůbežího masa ( slepice, kuřecí prsa ) 150g cibule 10g oleje 500ml červeného vína česnek 2 stroužky Na trošce oleje zesklovatíme nakrájenou cibuli, opečeme na větší kousky nakrájené maso. Zalijeme vínem, až je maso ponořené. Osolíme, přidáme celý česnek a koření, houby ( dle chuti - asi 2 pol.lžíce). Po přivedení do varu jen na slabém plameni vaříme, zpočátku zakryté, potom odkryté, ať se odpaří tekutina a vinná omáčka je hutnější.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.