- Autor: flamenca
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová kýta na řízky | 700 |
Mouka pšeničná hladká | 20 |
Zelí bílé kysané | 250 |
Sádlo vepřové škvařené | 10 |
Natur bujón hovězí - suchý stav | 5 |
Dochucovadla:
sůl, paprika sladká, pálivá, pepř, drcený kmín
Energetická hodnota celkem: 6916 kJ
Bílkoviny (g): 131,
Tuky (g): 110,
Sacharidy (g): 26,
SAFA (g): 49,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1383 kJ
Bílkoviny (g): 26.2, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 5.2, SAFA (g): 9.8, Cukry (g): 1.4, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
klasický způsob,ale bez smetany /zapomněla jsem/ - možno přidat nízkotučnou smetanu na vaření
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.