- Autor: ivuska1
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 250 |
Kuře průměr | 380 |
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Dochucovadla:
sůl, gulášové koření, koření steak
Energetická hodnota celkem: 3178 kJ
Bílkoviny (g): 85,
Tuky (g): 35,
Sacharidy (g): 25,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 795 kJ
Bílkoviny (g): 21.3, Tuky (g): 8.8, Sacharidy (g): 6.3, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Osmahnu cibulku, orestuju maso, zalít troškou vody a podusit, okořenit. Může sloužit jako základ.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.